Va esclatar un transformador

Una explosió pinta de blau el cel de Nova York

Segons la cadena CBS, aquest esdeveniment va motivar el tancament temporal de l'aeroport La Guardia

cielo-nueva-york

cielo-nueva-york

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una explosió en una planta elèctrica situada al barri novaiorquès de Queens va il·luminar de blau durant més d’un minut el cel d’aquest districte davant del desconcert de molts veïns.

Segons el departament de la Policia de Nova York s’està "investigant una explosió d’un transformador d’una planta elèctrica a Queens".

La policia va demanar als ciutadans que evitin acostar-se a la zona, situada entre l’avinguda 20 i el carrer 31 d’aquest barri a l’est de Manhattan.

La intensa llum intermitent va començar poc després de les 21.00 hora local (02.00 GMT) i va ser precedida d’un lleu tall a la xarxa elèctrica, tal com va constatar Efe.

Nombrosos veïns van treure el cap per la finestres per mirar al cel, que durant més d’un minut es va il·luminar amb diferents tonalitats de blau mentre se sentia un brunzit.

Una columna de fum es podia percebre al lloc de l’explosió, que va causar un foc que els bombers van poder controlar, segons van informar mitjans locals.

Notícies relacionades

Segons la cadena CBS, l’aeroport novaiorquès de La Guardia, ubicat al nord d’aquest barri va ser tancat temporalment.

El portaveu de l’ajuntament, Eric Philips, va fer broma amb els fets assegurant que no es tractava d’un fenomen extraterrestre.

Temes:

Nova York