PROTESTES A FRANÇA

Mor un 'armilla groga' després de ser atropellat per un camió a Avinyó

El conductor va atropellar el manifestant en una rotonda situada a la sortida de l'autopista

zentauroepp46232424 dions  france   december 11  yellow vests  gilets jaunes  pr181213083641

zentauroepp46232424 dions france december 11 yellow vests gilets jaunes pr181213083641 / Patrick Aventurier

1
Es llegeix en minuts
AFP

Un 'armilla groga' ha mort aquesta nit després de ser atropellat per un camió en una rotonda situada en una sortida de l’autopista a Avinyó (Vaucluse).

"El conductor de la camioneta ha sigut detingut, la víctima tenia 23 anys", ha informat la fiscal adjunta d’Avinyó, Caroline Armand, abans de comunicar que el conductor és de nacionalitat polonesa.

L’accident ha tingut lloc poc després de la mitjanit a la sortida d’Avinyó Sud de l’A-7.

Es tracta de la sisena mort vinculada a les protestes dels ‘armilles grogues’.

Les altres víctimes

El 17 de novembre, el primer dia de les reivindicacions, un manifestant va morir a Pont-de-Beauvoisin (Savoie) després de ser colpejat per un conductor pres del pànic en una barricada. Dos dies després, un motorista de 37 anys va ser atropellat per una camioneta que maniobrava per evitar una allau d’'armilles grogues’ i no va superar les seves ferides l’endemà.

La nit de l’1 al 2 de desembre, durant el segon cap de setmana de mobilització, un automobilista va morir després de xocar amb un camió aturat per un bloqueig a prop d’Arles (Bouches-du-Rhône).

Notícies relacionades

La quarta víctima és una dona de 80 anys ferida per una granada de gas lacrimogen a Marsella l’1 de desembre. Va morir l’endemà a l’hospital durant una operació quirúrgica.

El 10 de desembre, una dona d’uns 20 anys va morir a Chasseneuil-sud-Bonnieure (Charente) quan el seu automòbil va impactar contra un camió, un accident probablement relacionat amb la desacceleració davant d’una barrera muntada pels 'armilles grogues'.

Temes:

França