Les nevades causen el caos al sud dels Estats Units

Un mort i un desaparegut a Carolina del Nord i nombroses carreteres tallades a

undefined46203406 charlotte  nc   december 09  a man walks across a bridge as 181210160502

undefined46203406 charlotte nc december 09 a man walks across a bridge as 181210160502 / Sean Rayford

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una gran tempesta de neu s’ha acarnissat amb els estats de Carolina del Nord i del Sud, al sud-oest dels Estats Units, on han quedat bloquejades carreteres per l’acumulació de neu i el gel, i han patit talls d’electricitat. Les nevades han afectat també els estats veïns d’Alabama, Tennessee i Geòrgia, on no és habitual la neu.

El servei de meteorologia dels EUA ha avisat de més de 60 centímetres a les regions més muntanyoses. La tempesta ha provocat ja almenys un mort, un home a qui li va caure un arbre sobre el cotxe que conduïa, i hi ha una altra persona desapareguda.

A Carolina del Nord hi ha unes 300.000 persones sense electricitat i els registres de precipitacions de neu acumulades són "impressionants" segons els meteoròlegs.

Notícies relacionades

La nevada va començar a col·lapsar la zona dissabte passat a la nit, tot i que les acumulacions més grans es van registrar diumenge fins aquest dilluns. La tempesta es desplaça cap al nord-oest i amenaça amb reactivar-se cap a la zona de Boston.

Els problemes més grans es registren sobretot a les carreteres, on s’han comptabilitzat uns 500 accidents a Carolina del Nord i 60 més a Virgínia. 

Temes:

Neu Estats Units