SUCCÉS A MILAGRES

Moren deu persones després de l'intent d'assalt a dos bancs al Brasil

Els assaltants van fer ostatges després de veure frustrada la seva acció

dt0ihbru8aemwy8

dt0ihbru8aemwy8

1
Es llegeix en minuts

Almenys deu persones han mort en un tiroteig que va seguir un assalt en un banc a Milagres, un petit municipi a l’estat brasiler de Ceará (nord-est).

El succés s’ha produït quan un grup de criminals armats han intentat assaltar dues seus bancàries a Milagres i, després de veure la seva acció frustrada, han pres com a ostatges un grup d’habitants de la ciutat i s’han enfrontat a trets amb la Policia.

El nombre de víctimes, entre assaltants i ostatges, no ha sigut confirmat per la policia, tot i que l’alcalde de Milagres, Lielson Landim, ha detallar que hi ha dos nens. La policia treballa per identificar totes les víctimes, establir quants eren ostatges i quants assaltants, i aclarir els fets. Segons els testimonis, el tiroteig va durar prop de 20 minuts.

Notícies relacionades

Els assaltants no van aconseguir robar els diners de cap dels establiments, un de pertanyent a l’estatal Banco do Brasil i un altre al privat Bradesco.

Segons va informar la Policia Federal de Carreteres, el grup de criminals també van robar un camió per bloquejar la carretera federal BR-116 i retardar així l’arribada de la policia a la ciutat.