Anar al contingut

SUCCÉS A MILAGRES

Moren deu persones després de l'intent d'assalt a dos bancs al Brasil

Els assaltants van fer ostatges després de veure frustrada la seva acció

Moren deu persones després de l'intent d'assalt a dos bancs al Brasil

Almenys deu persones han mort en un tiroteig que va seguir un assalt en un banc a Milagres, un petit municipi a l’estat brasiler de Ceará (nord-est).

El succés s’ha produït quan un grup de criminals armats han intentat assaltar dues seus bancàries a Milagres i, després de veure la seva acció frustrada, han pres com a  ostatges un grup d’habitants de la ciutat i s’han enfrontat a trets amb la Policia.

El nombre de víctimes, entre assaltants i ostatges, no ha sigut confirmat per la policia, tot i que l’alcalde de Milagres, Lielson Landim, ha detallar que hi ha dos nens. La policia treballa per identificar totes les víctimes, establir quants eren ostatges i quants assaltants, i aclarir els fets. Segons els testimonis, el tiroteig va durar prop de 20 minuts.

Els assaltants no van aconseguir robar els diners de cap dels establiments, un de pertanyent a l’estatal Banco do Brasil i un altre al privat Bradesco.

Segons va informar la Policia Federal de Carreteres, el grup de criminals també van robar un camió per bloquejar la carretera federal BR-116 i retardar així l’arribada de la policia a la ciutat.