COMICIS ALS EUA

Un proxeneta mort guanya les eleccions en un districte de Nevada

L'empresari va morir el 16 d'octubre després de celebrar el seu aniversari durant tot el cap de setmana

zentauroepp45795375 file photo   dennis hof  owner of the moonlite bunnyranch le181109122528

zentauroepp45795375 file photo dennis hof owner of the moonlite bunnyranch le181109122528 / Steve Marcus

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El propietari de bordells i candidat republicàDenis Hof ha guanyat de forma pòstuma les eleccions de l’assemblea estatal del districte 36 de Nevada, informen fonts oficials. La llei electoral de Nevada permet que es mantingui la papereta d’un aspirant mort, tot i que ara hauran de nomenar un altre candidat del seu partit perquè n’ocupi el lloc.

Hof ha obtingut el 63,12% dels vots contra Lesia Romanov, lacandidata demòcrata, que només ha aconseguit el 36,88% dels sufragis del districte, segons dades de la Secretaria d’Estat de Nevada. Era la segona vegada que es presentava a uns comicis: el 2016 va intentar obtenir una victòria amb el Partit Llibertari, però no va obtenir prou vots. 

Mort

El polèmic empresari va morir el 16 d’octubre, després d’estar celebrant durant tot el cap de setmana el seu 72è aniversari.L’actor pornogràfic Ron Jeremy i una de les prostitutes que treballava per a ell van trobar-ne el cadàver en un dels seus bordells a Nevada quan van voler despertar-lo per assistir a un acte. Ara per ara no s’ha fet pública la causa de la mort, tot i que les autoritats no descarten encaral’assassinat.  

Notícies relacionades

Hof no tenia problemes a definir-se com a "proxeneta". L’empresari era conegut a la zona i havia sortit en diverses ocasions en televisió, tant en ‘realities’ com en sèries. HBO va arribar a produir una sèrie basada en la seva vida, anomenada ‘Catwalk’ i va publicar un llibre anomenat ‘El arte del proxeneta’, fent referència al llibre de Donald Trump ‘El arte de la negociación’.

Hof era admirador declarat del president nord-americà i en campanya electoral va encunyar l’àlies ‘el Trump de Parhump’,‘el Trump de Parhump’ ciutat en què va viure molt temps. És la localitat més poblada del comtat de Nye, un dels més grans de l’estat i pràcticament desert.