A califòrnia

Detingut als EUA un professor que va colpejar un alumne per insults racistes

El mestre ja ha sigut alliberat després de pagar una fiança de 50.000 dòlars

hig

hig

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Los Ángeles

Un professor d’un institut de MaywoodCalifòrnia (EUA), va ser detingut després que es difongués un vídeo en què es veia com es barallava amb un dels seus alumnes, segons informa la CBS. El mestre havia sigut objected’insults racistes per part del’estudiant  davant de la resta de la classe. El professor, Marston Riley, de 64 anys, ja ha sigut alliberat després de pagar una fiança de 50.000 dòlars. 

Notícies relacionades

Els fets, gravats amb un telèfon mòbil des de dins de la classe, van tenir lloc en un institut de Maywood, ciutat de gairebé 30.000 habitants al sud-est de Los Angeles. La baralla va començar després que el professor expulsés de classe l’alumne per no portar l’uniforme adequat i aquest li contestés amb insults racistes. Com es pot veure en les imatges, que s’han fet virals als EUA, Riley colpeja repetidament l’alumne i fins i tot utilitza un objecte que porta a la mà per a això. Empleats de l’escola aconsegueixen separar-los instants després. Aquest mitjà explica que el professor ja havia sigut víctima d’insults i agressions.

L’estudiant va ser traslladat a un hospital amb lesions lleus i donat d’alta el mateix dia. La compareixença davant el jutge està prevista per al 30 de novembre. Un grup de persones que recolzen el mestre han creat una pàgina per recaptar fons per pagar el cost del procés judicial.