EUA

Pharrell Williams exigeix a Trump que deixi d'utilitzar la seva cançó 'Happy'

President Donald Trump speaks on national security Monday  Dec  18  2017  in Washington  Trump says his new national security strategy puts  America First    AP Photo Evan Vucci

President Donald Trump speaks on national security Monday Dec 18 2017 in Washington Trump says his new national security strategy puts America First AP Photo Evan Vucci / Evan Vucci (AP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant Pharrell Williams ha exigit al president dels EUA, Donald Trump, que deixi d’utilitzar la seva cançó ‘Happy’ en els mítings, després que ho fes en un acte electoral just el mateix dia del tiroteig amb 11 morts a la sinagoga de Pittsburg.

"No hi va haver res ‘feliç’ en la tragèdia infligida al nostre país dissabte, i no es va donar permís" a Trump per utilitzar el tema amb aquest propòsit, es queixa Williams en una carta al president.

Notícies relacionades

"El dia de l’assassinat d’11 éssers humans per un nacionalista boig, va utilitzar ‘Happy’ davant d’una multitud en un esdeveniment polític a Indiana", constata queixant-se el seu advocat, Howard King, en la missiva. A més, l’avisa que reincidir en aquesta actitud suposa una infracció de drets d’autor i marca registrada.

Trump ja ha tingut problemes a l’hora d’utilitzar més peces musicals, com va succeir amb Aerosmith.

Temes:

Donald Trump