URGENT

Una dona es fa esclatar amb una armilla bomba al centre de Tunis

Vuit policies i un vianant resulten ferits, segons informen mitjans locals

a

a

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona ha comès aquest dilluns un atemptat suïcida a l’avinguda de Habib Bourguiba de Tunis, al centre de la ciutat, segons informa la BBC.

La presumpta terrorista ha fet detonar una armilla bomba quan es trobava al costat d’un grup de policies que estaven acordonant la zona, pròxima al teatre municipal. Mitjans locals informen de vuit policies i un vianant ferits.

"Era al davant del teatre i he sentit una explosió enorme i he vist gent fugint", ha relatat un testimoni a l’agència Reuters.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si vols rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres et pots descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També et pots subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.

Temes:

Terrorisme