INCIDENT

Dos israelians moren en un atac palestí amb arma a Cisjordània

Les forces de seguretat busquen l'autor del tiroteig

zentauroepp45372879 israeli forces check their weapons outside a factory where a181007093008

zentauroepp45372879 israeli forces check their weapons outside a factory where a181007093008 / REUTERS TV

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Dos israelians han resultat morts i un tercer ha resultat ferit en un atac palestí amb arma de foc a la zona de Barkan, alnord  del territori palestí ocupat de Cisjordània. L’autor de l’atac va fugir.

“El sospitós va arribar a l’àrea industrial de Barkan i va disparar a tres civils. Les Forces de Defensa d’Israel estan perseguint el sospitós, la identitat del qual és coneguda per les forces de seguretat. S’han destacat forces a la zona per dur a terme batudes i revisions”, va informar l’Exèrcit en un comunicat.

Segons la televisió estatal Kan, el sospitós és Ashraf Neloah, de 23 anys i originari d’un poble proper a Tulkarem (nord de Cisjordània). Reuters apunta que l’atacant hi havia treballant a la fàbrica on han tingut lloc els fets.

Un portaveu policial va confirmar a Efe que els tres ferits són israelians i que “dos estan crítics, possiblement morts” i va assegurar que el sospitós és palestí.

Notícies relacionades

El servei d’urgències Estrella de David Roja (equivalent a la creu roja) va assenyalar que els seus equips van atendre als tres ferits, un home i una dona en la trentena en situació crítica i una altra dona, d’uns 54 anys, que està “conscient i seriosament ferida, però estable”.

Els ferits en estat crític van ser trobats inconscients i han sigut traslladats al Centre Mèdic Beilinson, a la ciutat israeliana de Petak Tikva, al nord de Tel Aviv. Dos d’ells haurien mort.

Temes:

Palestina Israel