Anar al contingut

Un pres mata el seu company de cel·la, li treu els ulls i es fa un collar amb la seva orella

Els fets van passar en una presó de Florida i l'homicida va assegurar que ho va fer perquè la víctima "l'havia molestat"

El Periódico / Barcelona

Un pres mata el seu company de cel·la, li treu els ulls i es fa un collar amb la seva orella

Un pres d’una presó de Florida va assassinar el seu company de cel·la, li va treure els ulls i es va fer un collar amb una de les seves orellessegons ha informat el 'Miami Herald'.

Els fets es van produir en el Columbia Correctional Institution, quan l’homicida, que no ha sigut identificat, va escanyar el seu company de cel·la per, segons va declarar, "haver-lo molestat".

El pres va ensenyar el penjoll que es va fer amb l’orella del seu company a altres presos durant l’esmorzar al menjador. Els ulls els va deixar en una tassa a la cel·la i, segons va explicar, la seva intenció era menjar-se’ls més tard.

Baralla entre bandes

No va ser fins a última hora del matí quan els responsables de la presó es van adonar de l’ocorregut. El motiu és que estaven ocupats amb una baralla entre bandes a una altra ala de la presó que va deixar quatre ferits.

Un informe ja havia denunciat que la presó on es va produir el crim tenia un nombre de funcionaris molt menor del necessari. Una deficiència a què s’atribuïa l’increment d’agressions entre reclusos i de tràfic de drogues a l’establiment.

Temes: Estats Units