Trump autoritza sancions si hi ha ingerències en les eleccions legislatives als EUA

zentauroepp44909530 files  in this file photo taken on august 29  2018 us presid180907172309

zentauroepp44909530 files in this file photo taken on august 29 2018 us presid180907172309 / MANDEL NGAN

1
Es llegeix en minuts
Efe / Washington

El president dels Estats UnitsDonald Trump, ha firmat aquest dimecres 12 de setembre una ordre executiva que estableix la base legal perquè Washington imposi "automàticament" sancions si detecta qualsevol interferència estrangera en les eleccions legislatives del novembre als EUA.

Notícies relacionades

El decret no afecta cap país o entitat en particular de moment, però sí que instrueix les agències d’intel·ligència a determinar si hi ha hagut intents d’influir en els comicis al Congrés, com va passr en les eleccions presidencials del 2016. 

La redacció de EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per contrastar i ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d'aquí a uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies podeu descarregar-vos les aplicacions d’EL PERIÓDICO per a Android o IOS. Per rebre cada dia en el correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats aelperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeu subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al vostre domicili, amb la qual cosa gaudireu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer alClub TR3SC.

Temes:

Donald Trump