DESCARTAT ATAC TERRORISTA

Un home porta a terme un atac amb ganivet a París i deixa set persones ferides

Les autoritats descarten que es tracti d'un atemptat terrorista, però l'atac va ocasionar temor als carrers parisencs

paris / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després que un home ataqués amb un ganivet i una barra de ferro diverses persones en un barri de París, set persones van resultar ferides, algunes de les quals de gravetat, segons les primeres informacions d’aquest atemptat, però les autoritats ja tenen controlada la situació i han traslladat els ferits per a la seva atenció mèdica.

Segons el canal de televisió francès BMF i per les característiques dels fets, s’ha descartat la possibilitat d’un atac terrorista, ja que les evidències apunten que va actuar de forma solitària i sense motiu aparent; també ha afirmat que l’home ja ha estat detingut per la policia i està inconscient.

Les primeres notícies indiquen que aquest subjecte armat amb un ganivet de grans dimensions va arremetre primer contra uns ciutadans que estaven jugant a petanca i, posteriorment, contra dos anglesos.

Dos anglesos ferits

Segons una avaluació inicial, un dels ferits va rebre un cop al cap i va ser traslladat a l’Hospital Lariboisière, al districte 10 de la capital, mentre que dos més van ser transferits a dos hospitals a la regió de París.

Notícies relacionades

L’esdeveniment va passar aldinovè districte de París cap a les 22.45, hora local (20.45 GMT), davant el cine MK2 quai de Loire, al llarg del canal Ourcq. Dos dels ferits són turistes britànics que eren a la Rue Henri Nogueres, als quals el sospitós va apunyalar amb el ganivet, segons el canal francès.

Almenys quatre dels ferits estan greus, segons diversos mitjans locals, però les autoritats continuen investigant, recopilant informació i provant de trobar el mòbil d’aquest atac.

Temes:

París