ACCIDENT AERI

Almenys 18 ferits a l'incendiar-se un avió a Rússia

L'aparell va sortir de la pista a l'aeroport de Sotxi

a

a

1
Es llegeix en minuts

Almenys 18 persones van resultar ferides aquest dissabte al’incendiar-se un avió de passatgers Boeing 737 que va sortir de la pista després d’aterrar a l’aeroport de Sotxi, balneari rus a la vora del mar Negre, va informar el Ministeri de Sanitat de Rússia.

“Informem que com a resultat de l’accident de l’avió a l’aeroport de Sotxi en aquest moment hi ha 18 ferits, tres d’ells nens. No hi ha morts entre els ocupants”, afirma un comunicat oficial.

No obstant, entre el personal de terra es va produir una víctima mortal: un empleat de l’aeroport va morir d’un atac cardíac quan ajudava a evacuar els passatgers.

Segons la companyia russa Utair, a la qual pertany l’aeronau sinistrada, a bord de l’avió es trobaven 164 passatgers i sis tripulants.

En un riu

L’aparell, que feia un vol entre Moscou i Sotxi, va aconseguir aterrar al segon intent, ja que el primer va ser avortat pels pilots a causa de les males condicions del temps.

Notícies relacionades

Després de l’aterratge, l’avió va sortir de la pista i va caure en el curs d’un riu pròxim, on va perdre una ala i part del tren d’aterratge, i es va incendiar la turbina esquerra.

“L’estat dels dos pilots i dels quatre membres del personal de cabina és satisfactori”, va dir a la premsa el ministre de Transporte de Rússia, Yevgueni Dietrich, qui es va personar al lloc de l’accident.