Una menor ha sigut violada i torturada durant un mes per 13 joves al Marroc

Vuit dels agressors ja han sigut detinguts, mentre que la policia en busca uns altres cinc

zentauroepp13328775 barcelona  15 06 2010 mujeres con velo en el raval fotografi180821144817

zentauroepp13328775 barcelona 15 06 2010 mujeres con velo en el raval fotografi180821144817

1
Es llegeix en minuts

Una menor ha sigut segrestada, violada i torturada durant un mes en un poble del Marroc per un grup d’almenys 13 joves, segons va denunciar aquest dimarts l’Associació per al desafiament de la igualtat i la ciutadania.

Vuit dels agressors ja han sigut detinguts, mentre que la policia en busca uns altres cinc, segons va dir a Efe la fundadora de l’associació, Buchra Abdu, després d’haver obtingut la informació de l’entorn de la víctima.

També el diari Al Ahdaz al Magrebiya recull aquest dimarts la informació, amb dades coincidents. Segons les fonts, els joves van tenir la noia retinguda contra la seva voluntat en una casad’Ulad Ayad  (província de Beni Melal, centre del Marroc), on la violaven per torns, a més de cremar-la amb cigarrets i gravar insults amb algun objecte punxant sobre diferents llocs de la seva pell.

No van denunciar immediatament

Va ser la mare la que va posar una denúncia, pel que sembla després que la filla hagués sigut alliberada pels seus capturadors.

Notícies relacionades

Tot i que la desaparició i el segrest van tenir lloc abans del mes de ramadà (és a dir, a començaments de maig), la família no va posar immediatament una denúncia, cosa que segons Abdu s’explica per la por que la policia desperta entre molts habitants de les regions rurals.

L’associació es personarà com a part civil en la defensa de la menor, i té previst proveir un advocat, a més de tractament psicològic per a la víctima en vista d’“un dels esdeveniments més salvatges que m’ha tocat veure”, va dir Abdu.

Temes:

Marroc