TERRORISME A L'AFGANISTAN

Assassinats tres estrangers que havien sigut segrestats a Kabul

Es desconeix la nacionalitat de les víctimes i els motius de l'assassinat

KAB01. KABUL (AFGANISTÁN), 26/07/2018.- Varios afganos observan el lugar donde se produjo el ataque suicida contra un convoy del Directorio Nacional de Seguridad (NDS) en Kabul, Afganistán, hoy, 26 de julio de 2018. Al menos 6 personas murieron, entre ellas cuatro miembros del NDS, y otras 6 resultaron heridas en el atentado. EFE/ Hedayatullah Amid

KAB01. KABUL (AFGANISTÁN), 26/07/2018.- Varios afganos observan el lugar donde se produjo el ataque suicida contra un convoy del Directorio Nacional de Seguridad (NDS) en Kabul, Afganistán, hoy, 26 de julio de 2018. Al menos 6 personas murieron, entre ellas cuatro miembros del NDS, y otras 6 resultaron heridas en el atentado. EFE/ Hedayatullah Amid / HEDAYATULLAH AMID (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els cossos sense vida de tres estrangers han aparegut aquest dijous a Kabul poc després que haguessin sigut segrestats a la capital afganesa, tot i que encara no s’ha revelat la nacionalitat de les víctimes.

"Aquest matí tres estrangers han sigut primer segrestats al districte 9 de Kabul i després assassinats per desconeguts", ha afirmat el portaveu de la policia de la capital, Hashmat Stanekzai. Ha afegit que els cadàvers han sigut localitzats per la policia al districte de Mosahi

No obstant, segons ha explicat Stanekzai, ara per ara es desconeix tant la procedència de les víctimes com el mòbil i cap grup insurgent ha reivindicat el segrest i l’assassinat dels tres estrangers. 

Notícies relacionades

Els segrestos són comuns en aquest país asiàtic, i els empleatsd’organitzacions humanitàries i organismes internacionals són sovint l’objectiu d’aquest tipus d’accions, normalment destinades a obtenir un rescat.

Aquesta mateixa setmana, el grup gihadista Estat Islàmic (EI) ha alliberat després de la mediació de líders locals dotze desactivadors de mines segrestats des de mitjans de juliol a l’est de l’Afganistan. A més, des del maig estan segrestats sis enginyers indis i un d’afganès que treballaven per a una companyia elèctrica a la província de Baghlan, al nord-oest del país.