des de centres controlats

La Comissió Europea proposa donar 6.000 euros per refugiat a cada estat

L'Executiu comunitari va precisar en què consistiran els "centres controlats" d'immigrants i les plataformes regionals de desembarcament a tercers països

zentauroepp36130367 unaccompanied migrant minors  from the demolished  jungle  m180703175538

zentauroepp36130367 unaccompanied migrant minors from the demolished jungle m180703175538 / PHILIPPE HUGUEN

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Comissió Europea (CE) va proposar aquest dimarts donar als estats membres 6.000 euros per cada immigrant amb necessitat de protecció internacional que sigui resituat des dels futurs "centres controlats" que es crearan a la Unió Europea.

Notícies relacionades

L’Executiu comunitari va precisar en què consistiran els "centres controlats" d’immigrants i les plataformes regionals de desembarcament a tercers països, idees avalades el juny passat en una cimera europea pels líders dels 28. 

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar en uns minuts. Si voleu rebre al seu mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies podeu descarregar-vos les aplicacions d’EL PERIÓDICO  per a Android o IOS. Per rebre cada dia en el seu correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats en elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeusubscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al vostre domicili, amb la qual cosa disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.