Accident mortal

Mor un curandero nigerià al provar el seu amulet antibales

El metge natiu intentava convèncer un client de l'eficàcia del seu remei contra les armes de foc

1
Es llegeix en minuts

Un metge natiu (curandero) de 26 anys, Chinaka Adoezuwe, va morir quan un dels seus clients, Chukwudi Ijezie, va intentar provar els amulets que Adoezuwe li havia preparat amb l’objectiu que pogués ser immune als trets d’arma de foc. L’incident va passar al llogarret d’Umuozu Ugiri, la zona de govern local d’Isiala Mbano al’estat nigerià d’Imo, segons informa el diari Punch 

Un vilatà, Kingsley Ugochukwu, va confirmar que Ijezie, que ara es troba sota custòdia policial, havia anat al’herbolari  per obtenir amulets que evitessin que les bales li penetressin al cos al disparar-lo.

Adoezuwe, després de preparar els amulets, segons l’informant, li havia ordenat a Ijezie que es col·loqués de manera que ell (el metge natiu) pogués provar l’eficàcia dels amulets, una instrucció que suposadament Ijezie es va negar a dur a terme. Segons la font, Adoezuwe confiava en l’eficàcia de l’amulet i, per tant, es va avançar a utilitzar els amulets que ell portava al coll i li va demanar a Ijezie que li disparés. Ijezie aquesta vegada el va obeir: li va disparar, cosa que va resultar en la mort instantània d’Adoezuwe.

Notícies relacionades

Confirmant el desenvolupament del fets, el portaveu de la policia, Andrew Enwerem, va dir que el sospitós havia sigut arrestat pels agents després de disparar. Enwerem va dir: “El sospitós està sota la nostra custòdia. És un cas d’assassinat.  “El cas serà transferit al Departament d’Investigació Criminal de l’Estat a Owerri per a una investigació exhaustiva”, va agregar Enwerem.

 

Temes:

Nigèria