TENSIÓ CONJUGAL

Melania Trump es resisteix a donar-li la mà al seu marit

El president ha d'insistir dissimuladament per poder agafar la mà de la seva dona durant la visita de Macron

Vídeo en què es veu com Melania Trump es resisteix a donar-li la mà al seu marit. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Enmig dels rumors de mala relació matrimonial entre el president dels Estats Units, Donald Trump, i la seva dona, Melania, qualsevol gest de desavinença entre tots dos cònjuges es converteix immediatament en un fenomen viral.

L'últim incident s'ha produït durant la visita del president francès, Emmanuel Macron, als EUA. Les càmeres van captar el moment en què, durant diversos segons, Trump intenta infructuosament que la seva dona li doni la mà. Situat al seu costat, el mandatari acosta la seva mà a la de Melania i intenta enganxar-la amb els dits, però ella s'hi resisteix. Al final, no obstant, accedeix i li dona la mà al seu marit.

Notícies relacionades

No és la primera vegada que en el matrimoni hi ha un incident d'aquest estil. Ja el maig passat, quan van arribar a un aeroport i sobre l'alfombra vermella, es va veure com Melania rebutjava ostensiblement donar-li la mà al seu marit.

A principis de setmana, a les xarxes socials ja es va destacar el somriure que Barack Obama va aconseguir arrencar-li a Melania Trump durant el funeral de l'ex primera dama Barbara Bush. Els internautes comparaven aquella cara riallera amb el rictus seriós que sempre llueix quan apareix amb el seu marit.