POLÈMICA A LES XARXES

Obama fa riure Melania Trump i es viralitza a Twitter

L'expresident i la primera dama mostren sintonia durant el funeral de Barbara Bush

obama

obama

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El funeral de l'ex primera dama Barbara Bush que es va celebrar dissabte, ha deixat diversos elements per a la polèmica. El primer ha sigut l'absència de l'actual president, Donald Trump, que en lloc d'anar a la cerimònia va preferir passar el cap de setmana en un dels seus camps de golf a Florida. 

Notícies relacionades

Qui sí que hi va anar va ser la seva dona, MelaniaMelania, que en l'acte va seure al costat de l'expresident Barack Obama. I aquí irromp la segona polèmica. Una gravació dels instants abans a l'inici del funeral mostra Obama amb Melania Trump en actitud molt amistosa. En un moment donat, fins i tot es veu l'actual primera dama somriure. Aquest instant de seguida es va tornar viral, i centenars els tuiters destacaven la cara riallera de Melania Trump amb el rictus d'extrema serietat que mostra sempre que apareix amb el seu marit.

El torrent de tuits comentant les imatges, i fins i tot creant fotomuntatges en què es comparava la felicitat de Melania amb Obama i la seva tristesa amb Trump van inundar les xarxes.