L'autor de l'atropellament d'Alemanya va culpar els seus pares en una carta

Jens R. va enviar un document de 92 pàgines als seus familiars i amics abans del succés

Parla de la seva impotència sexual, la seva mania persecutòria i els seus instints suïcides

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'autor de l'atropellament mortal., va deixar un escrit a familiars i amics en què culpa els seus pares dels seus problemes psicològics, reconeix la seva impotència sexual i parla de la seva mania persecutòria i dels seus instints suïcides, publica avui el diariBild.

El document, de 92 pàgines, "són les paraules d'un rondinaire que es va convertir en assassí", assegura el tabloide sobre l'home que va irrompre amb una camioneta a gran velocitat a la terrassa d'una cafeteria a Münster (oest), va matar dues persones i en va ferir una vintena, i a continuació es va suïcidar d'un tret al cap.

El text apunta que per primera vegada va desitjar morir als 7 anys i que des de petit va tenir brots violents destacables. D'això en responsabilitza directament els seus pares, que diu que el van ignorar i el van maltractar des que va néixer, a més d'insultar-lo dient-li malalt mental.

Això el va portar a una sèrie de trastorns de conducta, al·lega l'autor de l'atropellament, a quedar impotent, a no mantenir mai relacions sexuals, a no tenir "sentiments normals per les dones" i a tenir por de ser percebut com a homosexual.

Segons el seu escrit, enviat fa nou dies per correu electrònic i postal a familiars, amics i fins i tot a una veïna de 81 anys, això va tenir com a conseqüència un excessiu consum d'alcohol, atacs de pànic i de plor.

Va anunciar que se suïcidaria de forma "espectacular"

Jens R. reparteix culpes també entre el seu cercle d'amistats, que creu que l'espiaven; entre els clients que no li van pagar per les seves feines com a dissenyador, i entre els metges, per una operació d'esquena que li va deixar seqüeles permanents.

Notícies relacionades

Fonts de la policia afirmen a 'Bild' que una vegada Jens R. va assegurar que se suïcidaria de forma "espectacular" i que en cinc ocasions va ser investigat per amenaces i frau, però els càrrecs es van retirar.

La policia alemanya descarta una motivació política en l'atropellament múltiple, tot i que considera que l'autor podria haver intentat simular un atac terrorista, perquè al maleter havia confeccionat amb filferros i focs artificials un paquet que pretenia assemblar-se a una artefacte explosiu.