sinistre

Espectacular incendi en un edifici cèntric de San Francisco

La flames van arribar a tenir grans proporcions, però no van causar ferits

Un aparatós incendi al segon pis d’un edifici de vivendes al nord de San Francisco va fer saltar dissabte les alarmes a la ciutat. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Un incendi de grans proporcions es va declarar en un edifici de la cèntrica zona de North-Beach a San Francisco aquest dissabte a la matinada. L'incendi, del qual es va informar a les 7.30 hora local, es va obrir pas a través del segon i tercer pis de l'edifici del carrer Union, 659, entre Powell Street i Columbus Avenue.

Notícies relacionades

Malgrat l'espectacularitat de les flames, no hi va haver ferits, segons ha informat el cap de bombers Joanne Hays-White. No es coneixen les causes del sinistre, que estan en procés d'investigació, ha afegit el responsable municipal. "Vam arribar al lloc dos minuts després de rebre l'avís", ha explicat Hayes-White. "Ens vam trobar amb flames de grans proporcions que sortien d'un dels pisos i també del forat de l'ascensor", ha comentat el responsable dels bombers.

El foc es va estendre als apartaments contigus del segon i tercer pis de l'edifici, que estaven buits. A l'immoble hi ha diverses oficines, principalment al primer pis, i els treballadors que hi havia en aquell moment van poder abandonar l'edifici abans que les flames s'estenguessin. "Les flames van arribar a tenir una altura de 15 metres quan vam abandonar l'edifici", va comentar Greta González, una de les persones que treballaven a les oficines.