NOVA ALARMA ALS EUA

Dos morts en un tiroteig a la Universitat Central de Michigan

La policia investiga l'incident, en què les víctimes no són estudiants, i busca el sospitós, un home negre de 19 anys, que ha fugit del campus després dels trets

mbenach42365256 authorities stand on the campus of central michigan universi180302164725

mbenach42365256 authorities stand on the campus of central michigan universi180302164725 / Lisa Yanick Litwiller

1
Es llegeix en minuts

La policia investiga un tiroteig que ha tingut lloc aquest divendres al matí a la Universitat Central de Michigan (CMU), al nord dels EUA, en què un tirador ha matat dues persones i ha fugit del campus universitari. La universitat ha informat a través de Twitter que les víctimes no són estudiants, i la policia creu que l'incident ha començat per una "situació domèstica".

Notícies relacionades

La universitat ha informat que el sospitós ha fugit i la policia ha aconsellat als estudiants que busquin refugi i avisin de qualsevol incidència. El tiroteig s'ha produït en un dormitori de l'edifici Campbell Hall d'aquesta universitat, situada a la localitat de Mount Pleasant, de 26.000 habitants, a unes dues hores de camí de Detroit.

Segons ha tuitejat l'Ajuntament de Mount Pleasant, el sospitós va armat i és perillós. És un home negre de 19 anys, que porta texans de color groc mostassa i una dessuadora amb caputxa blava.