CRISI DE PARELLA

¿Nou desaire de Melania a Trump?

Un nou vídeo mostra la suposada mala relació que manté el president dels EUA amb la primera dama

Melania i Donald Trump.

2
Es llegeix en minuts

De tothom és conegut que el president dels Estats Units, Donald Trump, es converteix allà on va en el centre de totes les mirades i de tots els focus, estigui amb qui estigui, però últimament l'atenció és més gran quan l'acompanya la seva dona, la primera dama Melania Trump. I ho és pels rumors que indiquen que la relació entre tots dos passa per un mal moment. Les especulacions de basen, principalment, en petits gestos que a primera vista són poc perceptibles, però que si es busca el detall amb la imatge fixa o a càmera lenta conviden com a mínim a la sospita.

L'últim és d'aquest mateix dilluns. La parella caminava, ell enfundat en un llarg abric negre i ella amb un altre de color groc, en direcció a l'helicòpter presidencial als jardins de la Casa Blanca. En un moment sembla que el president intenta agafar-li la mà a la seva dona i que aquesta el rebutja mentre es col·loca davant el seu marit i després se n'allunya almenys un metre, com si volgués dissimular el desaire.

No és la primera vegada que els mitjans detecten aquesta suposada actitud de menyspreu de Melania amb el magnat. Va passar una cosa semblant el maig passat en el viatge oficial que van fer a Israel, i després, l'endemà, quan van arribar a Roma.

Els rumors sobre el seu distanciament s'han incrementat després que es fes pública la relació que el magnat va mantenir fa deu anys amb l'actriu porno Stormy Daniels a qui un advocat de Trump va pagar fins a 130.000 dòlars un mes abans de les eleccions presidencials a canvi que no ho revelés. La relació de Trump amb Daniels va tenir lloc un any després que el magnat contragués matrimoni amb Melania i quatre mesos després que aquesta donés a llum l'únic fill de la parella, Barron.

Notícies falses

Notícies relacionades

"Ella (Melania) està concentrada en la seva família i en el seu paper com a primera dama nord-americana, no en els escenaris irreals que escampen cada dia les notícies falses", va tuitejar Stephanie Grisham, portaveu de Melania, després de qualificar de "rotundament falses" les notícies sobre la suposada mala relació aparegudes en "publicacions sensacionalistes i programes de televisió" que s'han "estès als mitjans generalistes».

Digués el que digués Grisham a ningú el va deixar indiferent que Melania no triés cap imatge al costat del seu marit per celebrar el primer any com a primera dama dels Estats Units, no acompanyés el seu marit al Fòrum Econòmic Mundial de Davos i que anés en solitari al primer discurs sobre l'estat de la Unió de Trump com a president dels EUA.