RÈCORD GUINNESS

A 150 quilòmetres per hora en la tirolina més llarga del món

Els Emirats Àrabs Units inauguren aquesta rutilant atracció de gairebé tres quilòmetres de llargada per a buscadors d'emocions fortes a 1.680 metres sobre el nivell del mar

zentauroepp41872902 people ride the world s longest zip line over ras al khamiah180202201654

zentauroepp41872902 people ride the world s longest zip line over ras al khamiah180202201654 / AHMED JADALLAH

1
Es llegeix en minuts

Els Emirats Àrabs Units han aconseguit aquest dijous un nou rècord mundial amb l'obertura de la tirolina més llarga del món, que té un total de 2,83 quilòmetres de longitud.

Funcionaris del Guinness World Records han certificat la distància que cobreix la tirolina a Ras al-Khaima el mateix dia que l'atracció ha obert al públic.

El Jebel Jais Flight, com es diu l'experiència, porta els buscadors d'emocions fortes al cim de la mutanya més alta del país, des d'una plataforma de llançament a 1.680 metres sobre el nivell del mar. Durant gairebé tres minuts, els passatgers estan suspesos sobre la muntanya mentre llisquen a 150 quilòmetres per hora més enllà del terreny rocallós.

Notícies relacionades

Es tracta de l'últim esforç de l'emirat més petit i menys conegut de Ras al-Khaima per atraure més turistes i visitants expatriats dels emirats veïns com Abu Dhabi i Dubai, que fa poc va inaugurar la tirolina urbana més llarga del món passant entre gratacels.

L'any passat, una tirolina temporal va entusiasmar els usuaris amb una vista pròxima de la Burj Khalifa de Dubai, la torre més alta del món.