NOU TUIT

Trump diu que a Steve Bannon l'han abandonat "com un gos" gairebé tots

El president dels EUA carrega contra el seu ex estrateg en cap

afp vi8p6

afp vi8p6 / SAUL LOEB (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president dels EUA, Donald Trump, ha redoblat els seus atacs contra el seu ex estrateg en cap Steve BannonSteve Bannon a l'afirmar que l'han abandonat gairebé tots "com un gos" i que, quan va ser acomiadat, "va plorar va suplicar pel seu lloc de treball".

"Michael Wolff (l'autor d'un incendiari llibre sobre la Casa Blanca) és un perdedor complet que es va inventar històries per vendre el seu realment avorrit i fals llibre. Va utilitzar el barroer Steve Bannon, que va plorar quan va ser acomiadat i va suplicar pel seu lloc de treball", ha escrit avui Trump en un missatge nocturn de Twitter.

"Ara el barroer Steve ha sigut abandonat com un gos per gairebé tots. ¡Quina pena!", ha afegit.

El president es referia així una vegada més al comunicat de Rebekah Mercer, una multimilionària donant republicana i accionista de la publicació ultraconservadora Breitbart News,Breitbart News de la qual Bannon és president, en què assegurava aquesta setmana que ja no l'estava finançant i no recolzava "les seves accions i declaracions recents".

Notícies relacionades

Amb el seu missatge, Trump comentava un tuit del Partit Republicà que recollia crítiques negatives de la premsa al llibre Fire and fury (Foc i fúria), de Wolffllibre Fire and fury, que va provocar aquesta setmana una dura disputa entre el president i Bannon.

El polèmic llibre sobre la campanya electoral i la presidència de Trump ha sortit avui a la venda tot i la pressió de la Casa Blanca, mentre el mandatari continuava amb els seus furiosos atacs contra l'autor de l'obra, els mitjans de comunicació i Bannon.