LLUITES INTESTINES ALS EUA

Trump diu que el seu exhome de confiança, Steve Bannon, ha "perdut el cap"

"Es va passar tot el temps que va estar a la Casa Blanca filtrant informació per fer-se l'important", l'ataca

undefined41466418 files  this file photo taken on december 5  2017 shows steve180103210046

undefined41466418 files this file photo taken on december 5 2017 shows steve180103210046 / JOE RAEDLE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president dels EUA, Donald Trump, ha atacat amb duresa aquest dimecres el seu exconseller Steven Bannon, de qui va dir que havia "perdut el cap" per haver fet comentaris molt desfavorables sobre el seu fill, Donald Trump júnior, al seu últim llibre.

"Steve Bannon no té res a veure amb mi o amb la meva presidència; quan va ser acomiadat, no solament va perdre la feina, sinó que va perdre el cap", ha declarat Trump.

Notícies relacionades

"Ara que està sol, Steve està aprenent que guanyar no és tan fàcil com li va semblar amb mi; Steve va tenir molt poc a veure amb la nostra victòria històrica, que vam obtenir gràcies als homes dones oblidats d'aquest país", ha carregat Trump. 

En el seu llibre titulat 'Foc i fúriadins de la Casa Blanca de Trump', Bannon dedica dures paraules a l'organitzador de la trobada amb una advocada russa, Natalia Veselnitskaya que els oferia informació recollida pel Govern rus contra Hillary Clinton. "Els tres homes sènior de la campanya -Donald Trump júniorPaul Manafort, i Jared Kushner, el seu gendre- van pensar que era una bona idea reunir-se amb un Govern estranger dins de la torre Trump a la sala de conferències del pis 25, sense advocats", assegura. "Havrien d'haver trucat a l'FBI immediatament", sentencia.