TRAGÈDIA A BOMBAI

Almenys 14 morts en l'incendi d'un restaurant a l'Índia

La majoria de víctimes són dones que celebraven un aniversari

zentauroepp41430468 editors note  graphic content   a general view of a building171229100716

zentauroepp41430468 editors note graphic content a general view of a building171229100716

1
Es llegeix en minuts

Almenys 14 persones han mort i 15 han resultat ferides en un incendi aquest divendres en un restaurant a la ciutat occidental índia de Bombai, han informat a Efe fonts policials.

L'incendi va començar ahir a la nit cap a les 0.20 hora local (18.50 GMT de dijous), en un restaurant situat al terrat d'un hotel a la coneguda àrea d'oci de Kamala Mills, al sud de la metròpolis índia, ha informat un portaveu de la Policia de Bombai.

El portaveu ha revelat que entre els 14 morts de l'incendi hi ha 11 dones i que, a més, hi ha almenys 15 ferits.

Denúncia contra els propietaris

Segons el portaveu policial, s'ha interposat una denúncia contra el gerent i els propietaris de l'hotel, tot i que "encara no s'ha produït cap detenció".

El comissari adjunt de Policia S. Jaykumar, amb jurisdicció sobre la zona, ha detallat que els bombers no van poder controlar l'incendi fins a la matinada i que la majoria de les dones mortes pertanyien a un mateix grup.

El diariTimes of India ha concretat que aquestes dones, totes al voltant dels trenta anys, estaven celebrant l'aniversari d'una d'elles, que va morir en l'incendi.

Tragèdies freqüents

Notícies relacionades

Els incendis i ensorraments d'edificis són freqüents a l'Índia, sovint a causa del precari estat de les infraestructures i a la falta de manteniment, factors alimentats per la corrupció i les pràctiques il·legals en el sector de la construcció.

Fa deu dies almenys 12 persones van morir i 4 van ser rescatades amb vida a l'ensorrar-se, després d'un incendi, una botiga també a la ciutat de Bombai.

Temes:

Incendis Índia