CURIOSA INICIATIVA

Un truc dels Simpson ajuda a detenir 21 pròfugs a la Gran Bretanya

La policia de South Yorkshire enganya els delinqüents fent-los creure que els havia tocat un lot nadalenc

a

a

1
Es llegeix en minuts

La policia de South Yorkshire ha fet servir aquest Nadal un curiós mètode per detenir diversos delinqüents que estaven en recerca i captura. El truc va consistir a fer-los arribar a l'última adreça coneguda la notificació d'una empresa fictícia anomenada Herald Hampers (Cistelles Herlald) que els feia saber que els havia tocat una cistella nadalenca. L'única condició era pactar una hora per a l'entrega.

Almenys 21 delinqüents, entre ells, persones buscades per assalt, frau, conducció sota els efectes de l'alcohol, van fixar la cita. Quan va arribar l'hora i va sonar el timbre de casa, van descobrir que en lloc del repartidor d'un lot qui tenien a l'entrada era una parella de policies que procedien a la seva detenció.

En només dos dies

Notícies relacionades

Tots els arrestos es van realitzar en dos dies. L'inspector en cap de detectius Lee Berry, que va supervisar l'operació, va afirmar: "És esperançador que el nostre enfocament innovador hagi tingut resultats positius. Seguirem explorant noves vies per detenir els buscats".

La notícia va saltar ràpidament a les xarxes socials, on es va vincular el mètode amb l'utilitzat en un capítol delsSimpsonper la policia de Springfield per detenir els delinqüents oferint-los participar en una rifa on se sortejava una llanxa motora.