INCIDENT ALS NÚVOLS

Un avió torna a meitat de vol a Los Angeles per un passatger equivocat

L'aparell, de la japonesa ANA, volava cap a Tòquio quan la tripulació va descobrir que algú hi havia pujat per error

mbenach1845217 passenger jet planes of japan s number two carrier all nippo171227204127

mbenach1845217 passenger jet planes of japan s number two carrier all nippo171227204127 / KAZUHIRO NOGI

1
Es llegeix en minuts
Efe / Los Angeles

Un avió que volava dimarts de Los Angeles a Tòquio va tornar a mig camí a la ciutat californiana després que la tripulació descobrís que un dels seus passatgers era a l'aeronau per equivocació. L'aerolínia japonesa All Nippon Airways (ANA) va lamentar l'incident al seu compte de Twitter i va demanar perdó als passatgers afectats del vol 175, que havia d'haver-los portat dimarts des de Los Angeles a Tòquio.

ANA va detallar que, ja en l'aire i rumb cap a Tòquio, la tripulació es va adonar que un dels passatgers havia abordat el vol per equivocació, segons un comunicat. Després de notificar-ho al pilot i com a part del procediment de seguretat, l'avió va tornar a Los Angeles.

Aquest incident va adquirir certa rellevància a les xarxes socials, ja que al vol viatjava el cantant John Legend i la seva dona, Christine Teigen, que té més de 9 milions de seguidors a Twitter i que va anar relatant en directe el que passava a l'avió.

Notícies relacionades

"Quatre hores en un vol d'11 hores i donem la volta perquè tenim un passatger que no hauria de ser en aquest avió. Per què, per què hem de tornar tots, no ho sé", va dir la model en el primer dels seus missatges. Amb publicacions que anaven des de la confusió fins a la ironia, Teigen va continuar retransmetent el que succeïa a l'avió fins que finalment van tornar a l'aeroport d'origen.

"Los Angeles - Los Angeles, vol complet. Temps de vol, vuit hores i vint minuts", va resumir.