TRAGÈDIA A LA CARRETERA

Un xoc frontal mata 20 persones que es dirigien a la missa de Nadal a les Filipines

Un autobús col·lisiona amb una camioneta a primera hora del matí en una carretera a la ciutat d'Agoo, província de La Unión

cmontanyes41411941 filipinas171225100139

cmontanyes41411941 filipinas171225100139

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un autobús de passatgers va col·lisionar amb una camioneta que transportava un grup de pelegrins que es dirigien a la missa de Nadal en una església al nord de les Filipines. L'accident ha deixat almenys 20 persones mortes i més de dues dotzenes de ferides, segons la policia.

El cap superintendent de la policia, Romulo Sapitula, ha dit que tots els morts viatjaven a la camioneta, un vehicle conegut com a Jeepneys. El xoc s'ha produït a primera hora del matí a la ciutat d'Agoo, a la província de La Unión. Entre els ferits hi ha 10 passatgers de la camioneta, a més del conductor, i 17 ocupants de l'autobús.

Vehicles en mal estat

Notícies relacionades

Els passatgers de la furgoneta es dirigien a Nuestra Señora de Manaoag, una església catòlica situada al nord de la província de Pangasinan i que és coneguda entre els pelegrins per ser un temple on es resa pels malalts i els pobres.

El mal estat dels vehicles, sempre amb més ocupants dels autoritzats, la falta de senyals de seguretat i la conducció temerària i imprudent són les causes principals de molts dels accidents a les carreteres de les Filipines.