VIOLÈNCIA ARMADA ALS EUA

Almenys cinc morts en un tiroteig en una escola de Califòrnia

La policia ha abatut el suposat autor de l'incident, que ha obert foc al centre a primera hora del matí

monmartinez40945055 crime tape blocks off rancho tehama road leading into the ra171114194701

monmartinez40945055 crime tape blocks off rancho tehama road leading into the ra171114194701 / Jim Schultz

1
Es llegeix en minuts

Almenys cinc persones han mort aquest dimarts en un tiroteig que ha tingut lloc en una escola de primària situada al nord de Califòrnia, segons han informat les autoritats. Entre les víctimes hi ha el tirador que ha obert foc al centre, que ha sigut abatut per la policia.

“El sospitós ha mort per les bales de les forces de seguretat", ha declarat als periodistes l'assistent del xèrif del comtat de Tehama, Phil Johnston. "Hi ha hagut almenys tres morts", ha precisat.

El tiroteig s'ha produït cap a les 8.00 (hora local) a Rancho Tehama, a prop de Red Bluff (Califòrnia, EUA), a unes 120 milles al nord-oest de Sacramento.

Notícies relacionades

Johnston no ha concretat el nombre total de víctimes pel succés, però ha explicat que "diversos" alumnes han sigut evacuats del lloc en helicòpter, incloent-hi dos nens ferits de bala.

“Tenim prop de 100 agents a Rancho Tehama ara mateix", ha declarat Johnston. Els agents investiguen cinc àrees on s'han produït els trets. L'escola ha sigut desallotjada i els estudiants han sigut evacuats a llocs segurs.