Matrimonis pactats

Una dona pakistanesa enverina el seu marit i 14 familiars amb iogurt

La detinguda havia sigut obligada a casar-se contra la seva voluntat

monmartinez40755050 files  this file photo taken on april 16  2010 shows a waite171031181645

monmartinez40755050 files this file photo taken on april 16 2010 shows a waite171031181645 / NARINDER NANU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona que s'havia casat recentment al Pakistan ha sigut detinguda amb l'acusació d'haver matat el seu marit i, almenys, 14 familiars seus amb llet enverinada.

Fonts policials han explicat que Asiya Bibi havia intentat subministrar al seu marit una substància letal barrejant-la amb la llet en un primer intent, però havia fracassat perquè el seu marit no se la va beure. Ho va tornar a intentar, aquesta vegada enverinant lassi(una mena de iogurt) que va servir a la seva extensa família. Les mateixes fonts van explicar que la dona havia sigut obligada a casar-se

Notícies relacionades

Aquesta mena de casaments, decidits per les famílies sense el beneplàcit dels contraents, són bastant comuns a les àrees més pobres i rurals del país. En aquest cas concret, que es va portar a terme a la localitat de Muazaffargarh, al centre del país, la dona havia intentat, sense èxit, deixar la llar marital i tornar a casa dels seus pares.

La policia ha confirmat que Asiya Bibi ha sigut acusada d'assassinat juntament amb un home que al·lega que és el seu amant i un oncle. El tipus de verí utilitzat no se sabrà fins que finalitzin totes les proves.