Explosió a Indonèsia

Almenys 47 morts per una explosió en una fàbrica d'Indonèsia

Més de 40 persones han resultat ferides després que el foc ensorrés el complex industrial

Almenys 47 morts per una explosió en una fàbrica d'Indonèsia

ANTARA FOTO (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
Agències

Almenys 47 persones han mort per un incendi en una fàbrica de focs artificials de Tangeran, a l'oest de Jakarta, la capital d'Indonèsia. Fins a 43 persones han resultat ferides i han sigut traslladades a l'Hospital Policial de Kramatjati, a Jakarta.

"Sospitem que encara hi ha cossos atrapats dins de l'edifici", ha declarat a Efe el portaveu de la Brigada de Bombers Herman, que com molts indonesis té un sol nom.

L'incendi s'ha produït després d'una explosió que ha fet malbé part del sostre de l'edifici i ha provocat un "foc descontrolat". Fonts policials han advertit que les flames podrien haver sigut causades per un curtcircuit. Els bombers han trigat tres hores a apagar el foc.

Notícies relacionades

En el moment de l'explosió, que ha tingut lloc a les 9.00 (hora local), desenes de treballadors eren al complex industrial, ubicat al districte de Kosambi. 

Els bombers han trigat tres hores a apagar el foc, que també ha cremat alguns vehicles que hi havia a la zona. La fàbrica, que només feia sis setmanes que era oberta, tenia 103 treballadors en total.