RETORN AL VATICÀ

El blau del papa Francesc

El Pontífex ha participat en la tradicional audiència general a la plaça de Sant Pere i ho ha fet amb el senyal visible del petit cop que es va donar contra el vidre del papamòbil durant el seu recent viatge de cinc dies a Colòmbia

zentauroepp40087617 pope francis arrives to lead his wednesday general audience 170913120658

zentauroepp40087617 pope francis arrives to lead his wednesday general audience 170913120658 / STEFANO RELLANDINI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Ciutat del Vaticà

El papa Francesc ha continuat amb la seva agenda malgrat el blau que té a l'ull esquerre, fruit d'un cop que es va donar contra el vidre del papamòbil durant el seu recent viatge de cinc dies a Colòmbia. El Pontífex es va pegar el petit cop a la cella i el pòmul mentre recorria els carrers del barri de Cartagena de San Francisco, sembla que quan va intentar saludar un nen. Francesc es va sotmetre llavors a una cura i va continuar amb la seva visita a Cartagena de Indias.

Notícies relacionades

Avui al Vaticà, el Pontífex ha assistit com cada dimecres a l'audiència general a la plaça de Sant Pere, moment que recull la imatge. Durant l'audiència, Francesc ha reiterat el seu missatge de reconciliació per a Colòmbia a l'instar novament els seus ciutadans a construir junts "la pau en l'amor, en la justícia i en la veritat". 

"Un poble amb futur"

Visiblement emocionat, el Papa ha destacat que els colombians aixecaven amb orgull els seus fills perquè els beneís. "Jo vaig pensar: 'Un poble que és capaç de mostrar els seus fills amb orgull és un poble amb futur", ha assenyalat. "Això em va agradar molt. Mostraven els seus fills com dient: 'Aquest és el nostre orgull, la nostra esperança".