Maradona s'ofereix a Maduro com a "soldat" de la revolució

"Som chavistes fins a la mort", afirma el dirigent a les xarxes socials

GRA360. MADRID, 13/02/2017.- El exfutbolista Diego Maradona junto a su novia Rocío Oliva en el hotel de Madrid donde se hospeda. Maradona regresará el próximo miércoles al Santiago Bernabéu para ver desde el palco el Real Madrid-Nápoles, un duelo marcado por el pasado del astro argentino, que rememorará su paso por el club italiano en un campo de fútbol que pisó cuatro veces y casi siempre perdió. EFE/DAVID RAMIRO

GRA360. MADRID, 13/02/2017.- El exfutbolista Diego Maradona junto a su novia Rocío Oliva en el hotel de Madrid donde se hospeda. Maradona regresará el próximo miércoles al Santiago Bernabéu para ver desde el palco el Real Madrid-Nápoles, un duelo marcado por el pasado del astro argentino, que rememorará su paso por el club italiano en un campo de fútbol que pisó cuatro veces y casi siempre perdió. EFE/DAVID RAMIRO / DAVID RAMIRO (EFE)

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'exestrella del futbol argentí Diego Armando Maradona ha enviat un missatge de suport al president veneçolà, Nicolás Maduro, al qual se li ofereix com a "soldat" de la revolució bolivariana. "Som chavistes fins a la mort i quan Maduro ho ordeni, em vestiré com un soldat per una Veneçuela lliure, per lluitar contra l'imperialisme i contra qui vol apropiar-se de les nostres banderes, que és el més sagrat que tenim", afirma Maradona a Facebook.

Notícies relacionades

El missatge porta també la firma de la parella de Maradona, Rocío Oliva. "Visca Chávez. Visca Maduro. Visca la revolució. Visca els veneçolans de soca-rel!" afirma la parella.

Maradona sempre ha sigut un gran defensor del Govern veneçolà i en el passat es va reunir diverses vegades amb Hugo Chávez.