INCIDENT A LA CAPITAL DE RÚSSIA

Tres morts durant un tiroteig en un jutjat de Moscou

Les víctimes eren perillosos criminals acusats de nombrosos assassinats que van intentar fugar-se robant les armes dels seus vigilants

zentauroepp39518508 police officers walk towards to the main entrance of moscow 170801155259

zentauroepp39518508 police officers walk towards to the main entrance of moscow 170801155259 / Andrey Nikerichev

1
Es llegeix en minuts
Marc Marginedas
Marc Marginedas

Periodista

Especialista en països de l'antiga Unió soviètica i el món àrab-islàmic.

ver +

Tres persones han mort aquest dimarts al migdia en un jutjat dels voltants de Moscou durant un tiroteig entre la policia i els integrants d'una banda armada acusats de "bandidisme" i de nombrosos assassinatsha informat l'agència Interfax. 

Tots els morts pertanyen a la banda de lladres de cotxes anomenada GTA. Els fets han passat quan cinc dels processats que anaven al tribunal per ser jutjats han intentat "a l'ascensor" de l'edifici fugar-se robant les armes dels agents que els vigilaven, ha informat un comunicat de la policia russa.  

Ferits en l'intercanvi de trets

Segons la mateixa font, dos assaltants, un membre de la Guàrdia Nacional dos agents de la policia han resultat ferits durant l'intercanvi de trets.

Notícies relacionades

"Durant la vista judicial pel nostre cas, vam sentir a l'edifici no menys de 20 trets", ha explicat Sofia Rubasskaia, una advocada que era a l'interior de l'edifici en aquell moment. "He vist una oficial de policiadona, coberta de sang", ha continuat la lletrada.