HEROI SENSE CAPA

Un repartidor de pizzes travessa les protestes del G-20 per complir amb la seva entrega

El treballador, de 27 anys, va haver de travessar un carrer tallat i esquivar pedres per arribar al seu destí

zentauroepp39206930 a food delivery driver tries to pass a riot police street bl170709212444

zentauroepp39206930 a food delivery driver tries to pass a riot police street bl170709212444 / PAWEL KOPCZYNSKI

1
Es llegeix en minuts

No tots els herois porten capa. I, si no, que l'hi diguin a Benjamin, un repartidor de pizzes de 27 anys que ha revolucionat les xarxes amb la seva valentia i determini per complir amb la seva entrega.

El jove treballador és objecte d'un vídeo viral en què apareix fent zig-zag enmig d'una de les protestes organitzades per grups de l'extrema esquerra en contra de la cimera del G-20protestes G-20, que ha tingut lloc a Hamburg.

Manifestants, policies, canons d'aigua i, indiferent a tot el caos que l'envolta, Benjamin, que s'obre pas amb la seva moto exhibint una certa indiferència.

Notícies relacionades

En una entrevista a la revista digital Fink Hamburg, el repartidor de pizzes explica que, malgrat que el carrer estava tallat, un policia el va deixar passar perquè anava en moto. També reconeix que la seva incursió en la protesta va ser bastant perillosa, ja que "volaven pedres".

En el món 'on line', els internautes han lloat el compromís i la responsabilitat del treballador i, fent broma, l'han qualificat d'"empleat del mes" i han demanat que se li augmenti el sou. Encara que també hi ha hagut qui ha aprofitat l'anècdota per criticar la precarietat laboral, que porta els treballadors fins a situacions estressants.