Assassinat a Bagdad un model i actor iraquià per vestir roba ajustada i portar els cabells llargs

El cos sense vida de Karar Nushi va ser trobat apunyalat al centre de la capital iraquiana i alguns col·lectius afirmen que l'han matat per ser homosexual

abertran39190060 kanar nushi modelo iraqui asesinado facebook170706130823

abertran39190060 kanar nushi modelo iraqui asesinado facebook170706130823

1
Es llegeix en minuts

Un jove model iraquià va ser assassinat a Bagdad després d'haver rebut amenaces de mort a través d'internet per dur els cabells llargs i vestir roba ajustada. Alguns col·lectius afirmen que la mort de Karar Nushi, un estudiant de l'Institut de Belles Arts, que a més de model també era actor, és un crim d'odi contra la comunitat homosexual.

El cos sense vida de Karar Nushi va ser trobat amb ferides d'arma blanca en un carrer cèntric de la capital iraquiana, segons ha informat la premsa local. El seu cos, a més, mostrava signes de tortura.

CONCURS DE BELLESA

Notícies relacionades

Els amics de l'actor han afirmat a través de les xarxes socials que creuen que Nushi ha sigut assassinat per islamistes radicals pel seu aspecte i per la seva amistat amb actrius. De confessió xiïta, Nushi s'estava preparant per participar en un concurs de bellesa masculí.

L'any passat, a Kirkuk, nord de l'Iraq, membres d'Estat Islàmic van empènyer al buit des dalt d'un edifici un home a qui acusaven de ser homosexual i el 2015, Amir Ashour, el fundador del grup de drets LGBTQ IraQueer, es va veure obligat a fugir a Suècia després de rebre amenaces de mort.