BURLA PRESIDENCIAL

La foto oficial de Macron provoca una pluja de mems

Un nino de futbolí, un superheroi i fins i tot Kate Winslet, de Titanic, han sigut les múltiples caracteritzacions que els internautes han aplicat a la foto oficial de Macron

dde8ultxsaaqezi

dde8ultxsaaqezi

1
Es llegeix en minuts

El rígid posat amb què Macron ha aparegut a la foto oficial que ha compartit a Twitter ha provocat en tan sols unes hores una allau de mems. Un nino de futbolí, un superheroi i fins i tot Kate Winslet, de Titanic, han sigut algunes de les múltiples caracteritzacions que els internautes han aplicat al retrat de Macron.

Un vestit fosc, una corbata blava, les mans sobre la taula i un estrany somriure tímid han sigut suficients per despertar la creativitat de desenes d'usuaris de Twitter que no han dubtat a compartir les seves versions particulars de la instantània oficial. 

NINO DE FUTBOLÍ

Notícies relacionades

Entre les versions més divertides destaquen la que ha convertit el president francès en un personatge dels Avengers o la que el caracteritza com a jugador de futbolí amb els seus corresponents pantalons curts.

Els muntatges, que han jugat amb el rígid posat del president en diferents contextos, han sigut impulsats per un mitjà de comunicació digital francès satíric, 'Topito'. Al compte de Twitter del mitjà en qüestió es va desfermar un concurs de mems amb la foto de Macron que no va trigar a fer riure més d'un.