Una terrorista suïcida mata 20 persones en un mercat a l'Iraq

La dona s'ha fet esclatar enmig d'una aglomeració a la ciutat de Mussaib

A firefighter hoses down a street after a suicide bomb attack in the city of Kerbala, Iraq June 9, 2017.  REUTERS/Stringer EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVE

A firefighter hoses down a street after a suicide bomb attack in the city of Kerbala, Iraq June 9, 2017. REUTERS/Stringer EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVE / STRINGER (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Almenys 29 persones han mort i desenes han resultat ferides en dos atacs suïcides que s'han produït avui a les províncies de Karbala i Babilònia, al centre de l'Iraq, ha informat una font de seguretat i el Govern iraquià.

La font ha dit a Efe que nou persones han perdut la vida quan un terrorista suïcida ha fet explotar un cinturó d'explosius a l'entrada d'un aparcament a la ciutat santa xiïta de Karbala, a 110 quilòmetres al sud de Bagdad.

Notícies relacionades

Mentrestant, el ministeri d'Interior iraquià ha informat que 20 persones han mort i 21 han resultat ferides en un atac suïcida perpetrat per una dona contra un mercat a la ciutat de Mussaib, a la província de Babilònia, també ubicada al sud de la capital.

Cap de les dues fonts ha apuntat l'autoria dels atemptats suïcides, que es produeixen durant el mes sagrat de ramadà i en el dia festiu dels musulmans, divendres, quan aquests van a la mesquita a fer la oració més important de la setmana.

Temes:

Terrorisme Iraq