Putin: "No tinc dies dolents perquè no soc una dona"

El president rus es prodiga en declaracions polèmiques en un documental del cineasta nord-americà Oliver Stone que està a punt d'estrenar-se

mbenach38304592 russian president vladimir putin chairs a security council m170508132255

mbenach38304592 russian president vladimir putin chairs a security council m170508132255 / MIKHAIL KLIMENTYEV

1
Es llegeix en minuts

El president de Rússia, Vladímir Putin, sembla que vulgui competir amb el seu homòleg nord-americà, Donald Trump, pel que fa a afirmacions i exabruptes. L'última de Putin apareix en un documental dirigit pel cineasta dels EUA Oliver Stone, "Les entrevistes de Putin", un extens treball format per quatre capítols.

Com ja ha fet en altres ocasions, Putin aprofita el documental, els dos primers capítols del qual s'estrenaran del 12 al 15 de juny en el canal nord-americà Showtime, per ressaltar la seva virilitat. Mentre el president rus mostra al cineasta la sala Daurada del Kremlin, Stone li pregunta si sol agafar-se dies de descans com a president, cosa a què Putin respon: "No tinc dies dolents perquè no soc una dona". "No vull ofendre ningú. És la naturalesa de les coses. Hi ha certs cicles naturals", afegeix, i adverteix que el seu càrrec no li deixa cap dia lliure, segons revela l'agència de notícies Bloomberg, que ha tingut accés al documental.

AIXECAMENT DE PESOS

Notícies relacionades

En un altre moment de les entrevistes, gravades al llarg dels dos últims anys, el mandatari nega que a Rússia es persegueixi els homosexuals i preguntat sobre com actuaria si es veiés obligat a dutxar-se amb un homosexual respon: "Jo preferiria no anar amb ell a la dutxa ¿Per a què provocar-lo? Sap que soc mestre de judo", fa broma.

El president fa d'amfitrió a Stone per Moscou i li explica, entre altres coses, com fa esport casa dia, com per exemple, aixecament de pesos.