BROMES DE MAL GUST

"Te n'hauries d'avergonyir", li diu Trump a la humorista que va fer broma amb decapitar-lo

La humorista nord-americana Kathy Griffin va publicar un vídeo en què sostenia un cap ple de sang que simulava el de Trump

kathygriffin-trumphead ig

kathygriffin-trumphead ig

1
Es llegeix en minuts

Un vídeo publicat dimarts passat per la humorista Kathy Griffin en què apareixia aguantant amb aspecte seriós una rèplica del cap de Donald Trump ha aixecat polseguera entre els nord-americans. 

Arran de l'allau de crítiques, la humorista va decidir publicar un vídeo en què es disculpava per "haver-se passat" i en què reconeixia que, lluny de ser divertit, era massa pertorbador.

"ELS MEUS FILLS S'HO ESTAN PASSANT MALAMENT"

Notícies relacionades

El president nord-americà, Donald Trump, va publicar un missatge després de veure el vídeo en què li deia a la humorista que "li hauria de fer vergonya". 

"Els meus fills, especialment el meu fill d'11 anys, Barron, estan passant una mala estona a causa d'això. ¡Malaltís!", va escriure el president al seu compte personal de Twitter. La humorista afegeix al seu vídeo de disculpa que va sol·licitar al fotògraf que retirés les imatges i demana als seus admiradors que la perdonin perquè diu que va cometre "un error".