Un vídeo capta el dramàtic moment en què es produeix un incendi en una pastera plena d'immigrants

Tots els passatgers de la pastera han sigut rescatats per Salvament Marítim i traslladats a Motril

p

p

1
Es llegeix en minuts

Els 34 immigrants que han sigut rescatats aquesta tarda per Salvament Marítim d'una pastera mig enfonsada i en flames, a unes 20 milles nàutiques al nord del cap de les Tres Forques (Marroc), han arribat al port de Motril (Granada) entre sanglots i alegria. El dramàtic moment ha sigut gravat des d'un helicòpter. Al vídeo es veu com de sobte es produeix un incendi a l'embarcació que obliga els immigrants a saltar a l'aigua a la desesperada.

A l'arribar al port, els immigrants han relatat les escenes de pànic que han viscut després que s'incendiés la pastera en què viatjaven i s'haguessin de tirar a l'aigua.

Notícies relacionades

Les 34 persones que viatjaven a la barca, nou dones, han sigut rescatades per Salvament Marítim a 15 milles al sud-oest de l'illa d'Alborán i traslladades al port de Motril (Granada) per la 'Guardamar Polimnia', menys una que ha sigut portada al port d'Almeria al ser rescatada per un helicòpter.

Mamadou, un dels integrants de l'expedició, ha relatat els moments de "pànic i por" viscuts a conseqüència del foc, que els va fer témer per la seva vida.