Trump expulsa un periodista del seu club de golf

Es tracta de l'autor d'una biografia del magnat, publicada el 1993, en què l'acusava de violació

trump-golf

trump-golf / Kamran Jebreili (AP)

1
Es llegeix en minuts
MARCEL CARRASCO / BARCELONA

El president electe dels Estats Units, Donald Trump, va aprofitar el seu descans de final d’any per practicar el golf en un dels seus clubs, el Trump International Golf Club de la localitat de Palm Beach, al nord de Miami (Florida). Com gairebé sempre passa amb el magnat, aquesta vegada la polèmica tampoc hi ha faltat. El periodista Harry Hurt III ha explicat al seu compte de Facebook que Trump el va expulsar del club de manera molt poc amistosa.

  

 «Al club de golf m’hi vaig acostar, li vaig donar la mà i el vaig felicitar per la victòria», va dir el periodista, autor al seu dia d’una controvertida biografia de Trump, a la citada xarxa social. Però, segons el relat de Hurt III, el president electe el va mirar i es va dirigir a ell per dir-li: «Has sigut molt dur amb mi, Harry. Però molt dur, amb aquelles merdes que has escrit».

    

A la CNN, Hurt III  va explicar que, tot just acabar la frase, Trump va avisar el personal de seguretat i va ordenar que conduïssin el periodista a la sortida del club.

  

 Harry Hurt III va publicar el 1993 una controvertida biografia sobre Trump, titulada 'Lost Tycoon: The Many Lives of Donald J. Trump' (El magnat perdut: Les moltes vides de Donald J. Trump).

VIOLACIÓ DE LA SEVA PRÒPIA DONA

En el llibre, Harry Hurt III explica com l’exdona del magnat, Ivana Trump, va revelar haver patit una violació per part del seu llavors marit, durant un altercat. El relat va ser extret per Hurt III del procés de divorci del matrimoni, conegut llavors com 'el divorci del segle'. Passats més de 23 anys, sembla que Trump encara no ho ha oblidat del tot.

DEMOSTRAR RESPECTE

El periodista va dir que només volia demostrar respecte al president electe dels Estats Units i que en ocasions anteriors, al mateix club (del qual Hurt III és soci), Trump havia sigut bastant cordial amb ell.

    

Entre els convidats de Donald Trump per jugar a golf es va poder veure aquell dia Tiger Woods, l’exjugador que va ser número u del món i un dels esportistes més ben pagats de la història.

Notícies relacionades

    

Tota una excepció en el buit que, fins al moment, sembla estar sotmetent el president electe l’'star system' nord-americà.