MASSACRE AL PAÍS LLATINOAMERICÀ

Un home mata dotze persones en una festa de Cap d'Any al Brasil

Entre les víctimes mortals hi ha l'exdona i el fill de l'assassí, que es va acabar suïcidant

Un home mata onze persones en una festa de Cap d’Any al Brasil, entre elles la seva exdona i el seu fill, i després de suïcida. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Un home va envair diumenge a la matinada una festa de Cap d'Any a la ciutat brasilera de Campinas i va matar a trets onze persones, entre elles la seva exdona i el seu fill de nou anys, abans de suïcidar-se, ha informat la policia.

L'homicida, la identitat del qual no ha sigut divulgada, va saltar el mur d'una residència a Jardim Aurelia, barri de Campinas, ciutat de l'interior de l'estat de São Paulo, abans d'envair el saló principal i començar a disparar indiscriminadament amb una pistola.

A més de les dotze víctimes de la mateixa família, l'atac ha deixat tres persones ferides, que van ser ingressades a l'hospital universitari de la Universitat de Campinas (Unicamp).

PROCÉS DE DIVORCI

Notícies relacionades

L'agressor, de 40 anys, que estava en procés legal de divorci de la seva dona i que no acceptava la separació, al final es va disparar al cap. Al costat del seu cos es va trobar un carregador amb munició extra per a la seva pistola.

Del total de víctimes, onze van morir a la residència on se celebrava la festa i l'altra a l'hospital; nou eren dones, i dos, homes, a més del menor d'edat.