Beyonce i Jay Z se sumen amb la seva música a la campanya de Hillary Clinton

"Vull que la meva filla creixi veient una dona liderant el nostre país", proclama la cantant

mtlopez36168997 u s  democratic presidential nominee hillary clinton is join161105091901

mtlopez36168997 u s democratic presidential nominee hillary clinton is join161105091901 / BRIAN SNYDER

2
Es llegeix en minuts

Donald Trump i Hillary Clinton recorren frenèticament els Estats Units aquests últims dies de campanya per sumar votants en les eleccions de dimarts, que s'anuncien molt disputades. Els dos candidats centren els seus actes de campanya en els estats clau, els que que poden decidir l'elecció presidencial, segons els sondejos, la majoria favorables a la candidata demòcrata però amb un curt avantatge. 

La cantant Beyonce i el seu marit, el raper Jay Z, van protagonitzar divendres un concert en suport a Clinton a Ohio, un dels estats on la candidata demòcrata i el seu rival republicà lliuren una de les batalles electorals més dures. "Vull que la meva filla creixi veient una dona liderant el nostre país i que sàpiga que les seves possibilitats no tenen límit", va dir Beyonce, que va mostrar el seu suport total a Clinton en un concert en què, a més d'ella i Jay Z, també van actuar Chance the Raper, J Cole i Big Sean.

"Hem de pensar en el futur de les nostres filles, fills, i votar per algú que es preocupi per ells tant com nosaltres. És per això que estic amb ella", va afegir la cantant texana. Jay Z, per la seva banda, va presentar Clinton com la "pròxima presidenta d'Estats Units", i va dir que "l'altre paio", en referència a Trump, "no pot" arribar a la Casa Blanca. "No pot ser el meu president, no pot ser el vostre president", va dir.

"Quan els veig (a Beyonce i Jay Z), sento la seva passió i la seva energia i la seva força, no sé ni per on començar. Perquè això és el que són els Estats Units, amics meus", va dir Clinton, que va parafrasejar la cançó del raper 'My President', que fa al·lusió a Barack Obama.

TRUMP A PENNSILVÀNIA, "SENSE GUITARRA"

A la mateixa hora del concert, Trump va fer un míting a Hershey, Pennsilvània, en què va presumir d'omplir un estadi sense haver de convidar estrelles, com Clinton.

Notícies relacionades

"He sentit a dir que hem aconseguit un rècord (d'assistència) en aquest edifici i, per cert, no he hagut de portar J-Lo o Jay Z. Sóc aquí jo sol. Només jo. Sense guitarra. Sense piano. Res", va ironitzar l'empresari novaiorquès.

Jennifer Lopez i Marc Anthony van actuar el cap de setmana passat en un altre concert en suport a Clinton a Miami, mentre que Miley Cyrus va fer el mateix fa un mes a Virgínia, i Katy Perry, que ja va actuar a Las Vegas, protagonitzarà aquest dissabte un altre concert amb l'ex primera dama a Filadèlfia (Pennsilvània).