UN LLARG CAMÍ FINS A CASA

Un home carrega el cos de la seva dona morta durant 10 quilòmetres a l'Índia

india hombre mujer

india hombre mujer

1
Es llegeix en minuts
ALBERT LLUÍS / BARCELONA

Dana Manjhi ha hagut de carregar amb el cos de la seva dona després que morís en un hospital de l'Índia, segons ha informat la CNN. El centre sanitari no li va proporcionar cap vehicle per poder transportar el cos i ell no podia pagar-se'n un, així que Dana es va veure obligat a recórrer 10 quilòmetres a peu.

L'home va embolicar el cos en un llençol blau, se'l va col·locar a l'espatlla i va començar a caminar. L'acompanyava la seva filla de 12 anys, consternada per la pèrdua de la seva mare. La dona va morir dimarts a la nit als 42 anys de tuberculosi.

ELS CURIOSOS VAN INTERVENIR

A Manjhi i a la seva filla els quedaven uns 50 quilòmetres per arribar al seu poble quan es van trobar amb uns transeünts que van decidir avisar la premsa. Gràcies a aquests curiosos, la història d'aquest home es va conèixer per tot l'Índia. Un periodista d'una televisió local va decidir gravar el succés i explicar la història de Manjhi. La notícia i el vídeo van ser compartits per tot el país. 

Notícies relacionades

En el vídeo, Manjhi va expressar el seu dolor i la seva decepció: "Com que sóc pobre i no puc permetre'm un cotxe, carrego el cos de la meva dona. Els vaig explicar el mateix a les autoritats de l'hospital. Em van dir que ells no em podien oferir cap tipus d'ajuda".

Finalment, Manjhi va poder disposar d'un vehicle i transportar còmodament el cos de la seva dona fins a casa.

Temes:

Índia