Austràlia confisca diversos carregaments de nines inflables amb cossos de nena per a pedòfils

El fabricant és un japonès que assegura que les nenes, algunes amb aspecte de només cinc anys edat, ajuden a canalitzar els seus "desitjos" sexuals i els dels seus clients

abertran35147508 mu eca trottla160816131729

abertran35147508 mu eca trottla160816131729

1
Es llegeix en minuts

Les autoritats australianes han aconseguit interceptar en els últims tres anys un total de 18 carregaments de nines inflables per a pedòfils que es fabriquen al Japó i que estan prohibides al país, informa el diari britànic 'The Independent'.

Les nines, que aparenten algunes d'elles tan sols cinc anys d'edat, són obra de Shin Takagi, un japonès que afirma haver-la creat per lluitar ell mateix contra els seus impulsos sexuals.

Segons afirma Takagi, les Trottla, així es denomines les nines, ajuden a canalitzar els "desitjos" sexuals dels pedòfils. "Hem d'acceptar que no hi ha possibilitat de canviar els  fetitxes", ha dit Takagi en una entrevista al diari nord-americà 'The Atlantic'.

PORTAR ALS TRIBUNALS

Notícies relacionades

"Estic ajudant les persones a expressar els seus desitjos, legalment i èticament. No val la pena viure amb desitjos reprimits", ha afegit. Segons ha explicat, alguns dels seus clients li han escrit donant-li "les gràcies" ja que les nines els han salvat "de cometre algun crim". 

La policia de duanes australiana ha dit que treballa intensament per evitar l'entrada d'aquest material al país i portar davant els tribunals tant els que posseeixen una d'aquestes nines com els que intenten aconseguir-les.