Pànic durant l'evacuació de l'avió d'Emirates després d'aterrar d'emergència a Dubai

Un passatger grava en vídeo el caos a la cabina del Boeing 777 després d'aturar-se a la pista i com els viatgers surten pels tobogans d'emergència

Imatges de levacuació dels passatgers del vol dEmirates Airlines després dun aterratge demergència a Dubai. / periodico

1
Es llegeix en minuts

"Va ser terrible. Quan estàvem aterrant vam veure com sortia fum de la cabina. La gent cridava i vam tenir un aterratge molt dur. Després vam anar baixant de l'avió pels tobogans d'emergència i quan estàvem lluny de l'aparell vam veure com s'incendiava. Va ser horrible".

Aquest és el relat que la passatgera Sharon Matian Sharji ha fet a l'agència Reuters dels moments de pànic que van passar les 300 persones que viatjaven en el vol EK521 d'Emirates Airlines que es va incendiar després de fer un aterratge d'emergència a l'aeroport de Dubai dimecres.

A les imatges d'aquest vídeo, captades per un passatger, s'aprecia el caos que es va produir a l'interior de l'avió una vegada es va aturar a la pista després d'aterrar. 

TREN D'ATERRATGE

Tots els passatgers van sortir amb vida de l'incident. Només s'ha hagut de lamentar la mort d'un dels bombers que van treballar per extingir l'incendi.

Notícies relacionades

Experts en aviació estan investigant ara si la causa de l'accident va ser que el tren d'aterratge estava defectuós.

El Boeing 777 procedia de la ciutat de Thiruvananthapuram, situada a l'estat indi de Kerala.